![Kokonaisena paistettu yrttinen kananpoika ja pistoukastiketta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kokonaisenapaistettuayrttibroileriajapistoukastike-01746crop_vaalennettu_20231018113540.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kokonaisena paistettu yrttinen kananpoika ja pistoukastiketta
Kokonaisaika: 110 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Hienonna yrtit. Hiero suola, yrtit ja oliiviöljy broilerin pintaan ja sido paistinarulla tiiviiksi paketiksi. Laita jääkaappiin maustumaan muutamaksi tunniksi.
- Laita broileri uunivuokaan. Asettele voipaloja koipien väliin sekä nahkan ja rintafileen väliin. Paista mehukkaaksi 130 asteisessa uunissa 1,5 tuntia paistoliemellä välillä lintua valellen.
- Laita grillivastus päälle ja paista broileria lopuksi vielä 5-10 minuuttia grillivastuksen alla, kunnes saat lintuun kauniin värin ja rapean nahkan.
- Tarjoa broileri pistoukastikkeen sekä riisin tai couscousin kanssa.
- Laita kaikki pistoukastikkeen ainekset kulhoon ja poraa kastikkeeksi sauvasekoittajalla.