Korealaista kanaa, gochujang-majoneesia ja hapanimelää kurkkua

Korealaista kanaa, gochujang-majoneesia ja hapanimelää kurkkua

Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
  • Uuniin

    Uuniin

Valmistusohje

Marinadi

  • Sekoita marinadin ainekset ja laita kanapalat marinadiin. Anna marinoitua yön yli tai ainakin useamman tunnin.

  • Valuta marinoidut paistileikkeet ja paista pannulla hieman väriä. Laita kanat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja ripottele hieman marinadilientä päälle.
  • Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa paistileikkeet etikkakurkkujen, gochujang-majoneesin, tuoreen korianterin ja sämpylöiden kera.

Gochujang-majoneesi

  • Sekoita majoneesin ainekset yhteen.

Hapanilmelän kurkku

  • Kuori kurkku, puolita pituussuuntaan ja poista siemenet. Viipaloi ohuiksi siivuiksi ja sekoita muiden ainesten kera.

Tällä tuotteella onnistut