![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Korealaista kanaa, gochujang-majoneesia ja hapanimelää kurkkua](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_koreanchickenphase2_20200921075437.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Korealaista kanaa, gochujang-majoneesia ja hapanimelää kurkkua
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
Marinadi
- Sekoita marinadin ainekset ja laita kanapalat marinadiin. Anna marinoitua yön yli tai ainakin useamman tunnin.
- Valuta marinoidut paistileikkeet ja paista pannulla hieman väriä. Laita kanat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille, ja ripottele hieman marinadilientä päälle.
- Paista 200-asteisessa uunissa noin 15 minuuttia. Tarjoa paistileikkeet etikkakurkkujen, gochujang-majoneesin, tuoreen korianterin ja sämpylöiden kera.
Gochujang-majoneesi
- Sekoita majoneesin ainekset yhteen.
Hapanilmelän kurkku
- Kuori kurkku, puolita pituussuuntaan ja poista siemenet. Viipaloi ohuiksi siivuiksi ja sekoita muiden ainesten kera.