![Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2197-kariniemen-kananpojan-paistetut-sisafileet-250-g_20231017081017.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kotitilan pyttipannu](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan-pyttipannu_20231018113503.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kotitilan pyttipannu
Kokonaisaika: 10 min
Kypsennysaika: 5 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Paloittele kypsät, kuoritut perunat ja silppua sipuli.
- Kuumenna öljy pannussa ja lisää siihen mausteet.
- Kääntele mausteita hetki ja lisää sitten pannulle perunakuutiot ja sipulisilppu, sekä Kariniemen Kananpojan Paistetut sisäfileet pilkottuna, hienonnetut valkosipulinkynnet ja tomaattikuutiot.
- Kuumenna ruoka ja mausta se vielä suolalla.
- Paista munat kuumalla lettupannulla tai paistinpannulla ja tarjoa ne pyttipannun seurana.