![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2812-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-maustamaton-700-g_20240318125838.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Kreikkalaista kanaa ja kaprismuussia](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_kreikkalainenkanajakaprismuussi2_20200921075536.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Kreikkalaista kanaa ja kaprismuussia
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuori valkosipuli ja hienonna se persiljan kanssa. Riivi timjaminoksista lehdet ja hienonna. Yhdistä valkosipuli, persilja, timjami, jogurtti ja oliiviöljy. Mausta suolalla ja pippurilla. Sekoita hyvin.
- Kaada jogurttimarinadi minuuttipihvien päälle, ja anna marinoitua muutaman tunnin jääkaapissa.
- Säädä uunin grillivastus todella kuumaksi, ja grillaa rintafileitä marinadissaan pari-kolme minuuttia per puoli. Valele kypsennyksen aikana fileiden päälle välillä marinadia.
- Tarjoa kapriksilla ja persiljalla maustetun perunamuusin kera.