Kung Pao – Setsuanin pähkinäisen tulista

Kung Pao – Setsuanin pähkinäisen tulista

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Leikkaa paistileikkeet parin sentin kokoisiksi paloiksi. Yhdistä kulhossa soija, etikka, perunajauhot, suola ja tilkka vettä.
  • Sekoita tasaiseksi ja laita kanapalat kulhoon. Anna marinoitua tunnin ajan.
  • Yhdistä kaikki kastikkeen ainekset toisessa kulhossa.
  • Katkaise chilit ja karista siemenet pois. Pilko renkaiksi. Lämmitä öljy kuumaksi pannulla (tai wokissa) ja lisää chilit, setsuaninpippuri ja mustapippuri. Paista muutama sekunti jatkuvasti sekoittaen.
  • Kaada pannulle kanapalat marinadeineen ja paista, kunnes palat eivät enää takerru toisiinsa kiinni.
  • Lisää valkosipuli, inkivääri ja kevätsipuli. Paista jatkuvasti sekoittaen, kunnes kanapalat ovat kypsiä, 6-7 minuuttia.
  • Kaada lopuksi pannulle kastike ja jatka sekoittamista. Kun kastike alkaa saostua, lisää maapähkinät ja sekoita hyvin.
  • Tarjoa heti riisin ja höyrytettyjen vihannesten kera.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä