![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Lämmin kanakeitto](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemi_00113_lores_20231018113527.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Lämmin kanakeitto
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuullota pannulla öljytilkassa kuorittu ja silputtu sipuli ja valkosipulinkynsi, pieneksi pilkotut lehtisellerin varret sekä valkosipulimurska. Kumoa isoon kattilaan.
- Lisää loput öljystä pannulle ja paista siinä kananpojan fileesuikaleisiin kaunis väri.
- Kumoa fileesuikaleet kattilaan. Lisää paloitellut sienet, tomaattisäilykkeet, vesi, kanafondi, halutessasi pakastepavut, timjami, sokeri, suola ja mustapippurirouhe.
- Anna kiehua hiljaisella tulella noin 10 minuuttia. Lisää loppuvaiheessa vielä maissia ja oliivit.