![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Maailman paras kanapaella](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/espanja_pikkukuva_20231018113339.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Maailman paras kanapaella
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuutioi Kananpojan Rintafilee. Leikkaa mustekala renkaiksi. Pilko sipuli, paprika ja valkosipulinkynnet.
- Laita paellapannuun öljyä ja lisää sitten kaikki paloitellut ainekset ja riisi. Kuullota pannun sisältö ja lisää sitten tomaattimurksa, kanaliemi ja valkoviini. Sekoita hyvin, ettei riisi paakkuunnu.
- Mausta suolalla ja sahramilla. Sulata äyriäiset ja lisää ne joukkoon. Kuoressa olevat vihersimpukat asetellaan kauniisti paellan pinnalle.
- Siirrä paellapannu 230-asteiseen uuniin noin 15 minuutiksi tai kunnes riisi on kypsää. Lohko vielä sitruuna koristeeksi.