Makkarastroganoff

Makkarastroganoff

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Leikkaa makkarat paloiksi. Ruskista makkarapalat noin nokareessa voita kauniin värisiksi. Laita ruskistetut nakit sivuun ja lisää pannulle kuutioitu sipuli ja loppu voi.

  • Kuullota sipulia keskilämmöllä, kunnes se alkaa hieman pehmetä. Lisää pannulle vehnäjauho ja ruskista lastalla koko ajan sekoittaen, kunnes jauhot ruskistuvat. Tässä hommassa maltti on valttia.

  • Kun jauhot ovat saaneet kauniin ruskean värin lisää joukkoon tomaattipyree, kanaliemi, ja suolakurkkuliemi koko ajan ahkerasti sekoittaen. Kiehauta kastike välillä sekoitellen ja lisää mukaan lopuksi makkarat ja suolakurkkukuutiot. Kiehauta ja tarjoile.

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä