![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Malesialainen kanarisotto](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/malesialainen-kana-riisipaistos_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Malesialainen kanarisotto
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan
- Paista fileesuikaleet kypsiksi öljyssä.
- Lisää kanan joukkoon keitetty riisi, curry ja vihannekset. Kuumenna seos ja sekoita hyvin.
- Lisää vielä kananmunat ja kypsennä nekin.
- Mausta lopuksi suolalla ja pippurilla sekä tarkista maku.