![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Mango-kookoskana](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_mangokana_20200921075536.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Mango-kookoskana
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Puolita broilerin paistileikkeet. Mausta suolalla ja pippurilla. Lämmitä voi ja öljy pannulla. Paista reisipaloihin väriä ja nosta lautaselle.
- Lisää pannulle sipuli ja valkosipuli. Paista keskilämmöllä pehmeiksi. Lisää tomaatit ja paista muutama minuutti.
- Sekoita mukaan currytahna ja inkivääri. Paista pari minuuttia ja lisää kanaliemi.
- Kuumenna kiehuvaksi ja keitä kastike noin puoleen alkuperäisestä määrästä.
- Pienennä lämpöä, lisää kookoskerma, punaiset linssit ja sokeri. Laita kanapalat kastikkeen sekaan ja hauduttele matalalla lämmöllä noin 15 minuuttia.
- Lisää viipaloidut mangot ja jatka kypsentämistä vielä 5 minuuttia.
- Lisää lopuksi kerma ja sitruunanmehu. Sekoita, kuumenna ja tarjoa riisin kera.