![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2506-kariniemen-kananpojan-fileesukale-hunaja-300-g_20240318131821.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Mangoisa kanapasta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/magnoisa_kanapasta_kello_20231018113546.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Mangoisa kanapasta
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.
- Kuullota pannulla tilkassa öljyä raastettu inkivääri, kevätsipulien valkoinen osa silputtuna ja suikaloidut paprikat. Sekoittele ja anna kasvisten pehmetä hiukan.
- Lisää fileesuikaleet sekaan ja jatka sekoittelua kunnes kana on kypsää.
- Jos haluat pastasta kermaisen, lisää tässä vaiheessa kerma ja anna hautua muutaman minuutin. Lisää lopuksi mukaan mangokuutiot ja tarjoile kastike välittömästi pastan kanssa. Viimeistele kevätsipulin varsilla ja pähkinöillä.