Marinoitu kanasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Keitä porkkanat suolalla maustetussa vedessä lähes kypsiksi ja valuta. Kuori ja paloittele kypsät porkkanat sopiviksi suupaloiksi.
- Kuori ja lohko sipulit, puolita miniluumutomaatit ja leikkaa valutetut artisokansydämet pienemmiksi paloiksi.
- Leikkaa paprikat puoliksi ja poista siemenet. Paahda paprikoita kupera puoli ylöspäin 250-asteisessa uunissa, kunnes pinta saa väriä.
- Vedä kuori pois ja leikkaa paprikat sopiviksi suupaloiksi. Sekoita ainekset keskenään.
- Kuumenna öljy ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Jäähdytä suikaleet ja lisää ne sitten muiden ainesten joukkoon.
- Sekoita marinadin ainekset keskenään ja kaada se muiden ainesten sekaan. Anna seoksen maustua muutama tunti.
- Rouhi lopuksi salaatin pinnalle hieman mustapippuria ja koristele se vielä tuoreella mintulla.