Marokkolainen kanapata
Kokonaisaika: 75 min
Kypsennysaika: 65 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuumenna voi paksupohjaisessa kattilassa ja ruskista siinä koipireidet.
- Nosta koipireidet kattilasta ja kuullota porkkana, sipuli ja valkosipulit samassa kattilassa miedolla lämmöllä.
- Lisää kattilaan mustapippuri, paprikajauhe, kuminansiemenet, juustokumina ja kanelitanko. Nosta koivet takaisin kattilaan.
- Sekoita ja kaada kattilaan sen verran vettä, että koivet melkein peittyvät.
- Hauduta ruokaa miedolla lämmöllä noin tunti.
- Lisää sen jälkeen mukaan kikherneet.
- Kiehauta kattilan sisältö ja tarkista suolan määrä. Tarjoile valmis kanapata esimerkiksi keitetyn riisin kanssa.