![Kariniemen Kananpojan Paistetut siivet](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/7187-kariniemen-kananpojan-paistetut-siivet-750-g_20231005114133.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Marokkolaiset kanansiivet ja harissadippi](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/markokkolaiset-kanansiivet-harissadippi-00559-_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Marokkolaiset kanansiivet ja harissadippi
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Sekoita harissadipin ainekset keskenään ja anna maustua hetki kylmässä.
- Sekoita siivet, ras el hanout ja rypsiöljy sekaisin. Paista 250-asteisessa uunissa noin 12 minuuttia, kunnes siivissä on rapea pinta. Tarjoa!