![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2106-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-kolme-pippuria-n.-12-kg_20240417220225.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Marsala-kana](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_chickenmarsala_20200921075209.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Marsala-kana
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Aseta filee yksi kerrallaan talouskelmun väliin. Nuiji kaulimella viiden millimetrin paksuiseksi levyksi.
- Sulata voi pannulla. Jauhota nuijitut kananpojan fileet joka puolelta ja paista kuumassa voissa molemmin puolin noin 2-3 minuuttia, eikä yhtään kauempaa.
- Laita fileet lautaselle odottelemaan. Lisää pannulle herkkusienet ja ruskista.
- Kaada suurin osa voista pois, lisää lämpöä ja kaada Marsala pannulle. Hauduttele neste puoleen alkuperäisestä ja lisää kerma.
- Mausta suolalla ja pippurilla. Lisää broilerin fileet ja herkkusienet pannulle. Kypsyttele vielä minuutin tai kaksi. Lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
- Tarjoa raikkaan salaatin ja riisin kera.