![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2507-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-hunaja-450-g_20240318131753.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Maukas kanakastike paahdetuilla manteleilla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kanakastike_paahdetuilla_manteleilla_124050_20231018113418.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Maukas kanakastike paahdetuilla manteleilla
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Paista fileesuikaleet kypsiksi kuumalla pannulla.
- Pese ja suikaloi purjosipuli. Lisää purjosipuli pannulle ja sekoita.
- Lisää sen jälkeen tuorejuusto ja sekoita se muiden ainesten joukkoon hellästi hämmentäen.
- Juuston sulamisessa kestää hetki. Se on aluksi hieman klimppistä, mutta sulaa kyllä nopeasti.
- Sillä aikaa kun kastike hautuu hieman, paahda mantelit kuivalla pannulla kunnes saavat kauniin kullanruskean värin.
- Tarkista kastikkeen maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Jos haluat kastikkeesta valuvampaa, lisää appelsiinimehua maun mukaan.
- Viimeistele hienonnetulla lehtipersiljalla ja tarjoile esimerkiksi riisin kanssa.