![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Maukas stifado](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/stifado-reseptikuva_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Maukas stifado
Kokonaisaika: 120 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 30 min
Valmistusohje
- Lisää pataan tomaattimurska ja hillosipulit liemineen. Lisää kaneli, oregano, mustapippuri, valkosipuli ja suola. Asettele lopuksi paistileikkeet pataan.
- Laita pata uuniin 160 asteeseen ilman kantta ja kypsennä ensin 1 tunti.
- Jatka kypsennystä vielä toinen tunti kansi päällä. Vaihtoehtoisesti voit laittaa padan suoraan kansi päällä uuniin kahdeksi tunniksi.
- Lisää valmiin padan joukkoon lopuksi murennettu fetajuusto. Koristele halutessasi vielä oreganolla. Tarjoa keitetyn riisin kera.