Mausteinen italialainen kanakeitto

Mausteinen italialainen kanakeitto

Kokonaisaika: 29 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Helppo

Valmistusohje

  • Paloittele paistileikkeet. Kuori ja paloittele porkkanat sekä perunat noin peukalonpään kokoisiksi paloiksi.

  • Ruskista kanapalat tilkassa rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi ja siirrä kattilaan. Lisää mukaan juurekset, tomaattipyree sekä nduja ja jatka freesaamista hetki.

  • Lisää kattilaan kanaliemi ja kiehauta. Kun kasvikset alkavat olla pehmeitä, lisää mukaan tomaatit ja pasta. Keitä ahkerasti sekoitellen, kunnes pasta on al dente. Lisää lopuksi mukaan pakasteherneet ja basilika.

  • Tarjoile keitto patongin tai hapanjuurileivän kera.

     

Tällä tuotteella onnistut

Kokeile reseptejä