![Kariniemen Kananpojan jauheliha](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2344-kariniemen-kananpojan-jauheliha-400-g_20230322110227.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Mehevät Lindströminpihvit](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/lindstrominpihvit-8490_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Mehevät Lindströminpihvit
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Sekoita couscous tai korppujauhot kerman ja punajuuriliemen kanssa ja anna turvota viisi minuuttia.
- Lisää joukkoon loput ainekset ja sekoita tasaiseksi massaksi. Siirrä jääkaappiin tekeytymään tunnin ajaksi.
- Muotoile massasta pihvejä ja paista pannulla tilkassa rypsiöljyä 3 - 4 min per puoli. Käännä pihvit varoen, sillä Lindströminpihvit ovat tavallisia jauhelihapihvejä pehmeämpiä ja hajoavat helpommin.
- Tarjoile pihvit esimerkiksi perunamuusin kera.