![Kariniemen Kananpojan Paistisuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2400-kariniemen-kananpojan-paistisuikale-maustamaton-250-g_20240318131520.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Meksikolainen grillikanasalaatti](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen-paistileike-hedelmainen-guajillo-meksikolainen-grillikanasalaatti07589-crop_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Meksikolainen grillikanasalaatti
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
-
Pyörittele paistileikkeet chipotlekastikkeessa. Mausta suolalla.
- Mittaa kastikkeen ainekset kulhoon ja surauta sileäksi sauvasekoittimella. Anna maustua kylmässä ruokailuun asti.
- Grillaa paistileikkeitä kuumassa grillissä noin 15 minuuttia välillä käännellen. Grillaa neulapavut kauniin värisiksi.
- Valuta maissi. Kuori ja viipaloi punasipuli. Viipaloi tomaatit. Pese ja revi salaatti suupaloiksi. Viipaloi vetäytynyt ja hieman jäähtynyt kana.
- Sekoita salaatti, pavut, maissit, punasipuli, tomaatit ja kana laakeassa astiassa. Lisää joukkoon kastiketta maun mukaan ja sekoita kevyesti.