

Meksikolainen kana-mac´n cheese
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Viipaloi jalapeno mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Kuumenna kerma kiehuvaksi ja sekoita joukkoon juustoraaste. Mausta mustapippurilla ja chipotlekastikkeella
-
Keitä makaroni kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta huolellisesti. Sekoita juustokastike makaronin joukkoon. Mausta tarvittaessa suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
-
Paista fileesuikaleet tilkassa rypsiöljyä kauniin värisiksi. Sekoita mac and cheese, paistetut fileesuikaleet ja jalapenoviipaleet keskenään. Ripottele pintaan loput juustosta ja paahda 225 asteisessa uunissa grillivastuksen alla muutama minuutti, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
-
Viimeistele ruoka murustetuilla nachoilla sekö korianterin- ja mintunlehdillä.