![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2506-kariniemen-kananpojan-fileesukale-hunaja-300-g_20240318131821.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Meksikolainen kanasalaatti ja tuoretomaattisalsa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/meksikolainen-kanasalaatti-ja-tuoretomaattisalsa-web-1-d8s1936-edit_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Meksikolainen kanasalaatti ja tuoretomaattisalsa
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Leikkaa jäävuorisalaatti veitsellä ja levitä laakealle tarjoiluvadille. Lohko tomaatit ja leikkaa kurkku ja paprika sopiviksi suupaloiksi. Kuori punasipuli ja viipaloi ohuiksi renkaiksi.
- Levitä ainekset salaatin päälle ja ripottele joukkoon nachoja. Lohko limetit ja asettele ne salaatin joukkoon.
- Kuumenna öljy pannulla ja paista kananpojan pintamaustetut fileesuikaleet kauttaaltaan. Anna suikaleiden jäähtyä hetki ja ripottele ne sitten salaatin joukkoon.
- almista seuraksi raikas tuoretomaattisalsa.
- Vedä tomaattien päälle ristikkäisviilto ja kasta ne kiehuvaan veteen, kunnes kuori alkaa irrota.
- Poista kuoret ja koverra siemenet pois. Hienonna tomaatit pieniksi kuutioiksi.
- Kuori ja hienonna punasipuli. Hienonna kevätsipulinvarret ja valkosipulinkynsi.
- Sekoita ainekset keskenään ja lisää joukkoon puristettua limenmehua ja oliiviöljyä. Silppua sekaan tuoretta korianteria. Mausta vielä rouhitulla mustapippurilla.
- Nauti salaatti tuoretomaattisalsan kanssa.