Meksikolainen kanasalaatti
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Yhdistä kaikki salaatinkastikkeen ainekset kulhossa. Surauta kastike sileäksi sauvasekoittimella. Anna maustua puolisen tuntia.
- Viipaloi tomaatit ja punasipuli ja levitä ne laakealle lautaselle. Pirskottele päälle oliiviöljyä ja mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Kuori ja viipaloi avokado. Viipaloi kurkku ja revi salaatti suupaloiksi. Yhdistä salaatti, puoli ruukkua korianteria, tomaatti, punasipuli ja kurkku kulhossa. Sekoita joukkoon salaatinkastike.
- Paista kanasuikaleet pannulla pienessä määrässä rypsiöljyä. Voit halutessasi myös käyttää kanan kylmänä. Kokoa salaatti ja tarjoa maissilastujen kera.