Meksikolaisittain maustettua rapeaa kananpoikaa
Kokonaisaika: 45 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Lämmitä uuni 180-asteiseksi. Leikkaa paistileikkeet pituussuunnassa puoliksi. Sekoita vehnäjauho ja mausteet. Murskaa nachot hienoksi muruksi.
- Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa rakenne rikki haarukalla. Leivitä paistileikkeet. Pyörittele ensin vehnäjauhoissa, seuraavaksi kananmunassa ja viimeiseksi murskatuissa nachoissa. Nosta leivitetyt kanan paistileikkeet uunin ritilälle ja kypsennä 20-30 minuuttia.
- Pyöräytä rapeat paistileikkeet jalapenosiirapissa. Mausta rouhitulla mustapippurilla ja sormisuolalla. Asettele tarjoilukulhoon ja koristele hienonnetulla kevätsipulilla ja viipaloidulla chilillä.
Hiillostettu jalapenosiirappi
- Leikkaa jalapeno puoliksi ja poista siemenet. Lämmitä paistinpannu savuavan kuumaksi ja hiillosta jalapenoa kuoren puolelta, kunnes pinta on musta.
- Pyyhi suurin osa hiillostuneesta kuoresta pois käsipaperilla. Hienonna jalapenot sekä korianteri. Sekoita vaahterasiirapin kanssa
Kaali-ananassalaatti
- Lämmitä paistinpannu keskilämmölle. Kuori ananas ja leikkaa neljään osaan. Poista kova ydin ananaksesta. Karamellisoi ananasta hiljalleen paistinpannulla, kunnes pinta on kauniin ruskea.
- suikaloi kiinankaali veitsellä ohuelti. Viipaloi karamellisoitu ananas ja sekoita suikaloidun kaalin kanssa. Mausta sormisuolalla ja mustapippurilla, puristele kevyesti käsin. Anna seistä huoneenlämmössä 15 minuuttia.
- Hienonna korianteri veitsellä. Murenna fetajuusto ja nachot käsin. Sekoita tekeytyneen kaalin ja ananaksen kanssa, tarkista maku ja tarjoile.
Chipotle-majoneesi
- Sekoita raaka-aineet kulhossa ja tarjoile rapean kananpojan kanssa.