![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® leivitetty](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2576-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-leivitetty-600-g_20240318131405.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Metsästäjänleike kananpojasta ja puikulamuusia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/metsastajanleike_paneroitu_kanaleike_kariniemen_jakso_3_12-05-20_02546_20240701080020.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Metsästäjänleike kananpojasta ja puikulamuusia
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 30 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Kuori ja keitä perunat kypsiksi. Valuta huolellisesti.
- Yhdistä maito ja voi kattilassa. Kuumenna, kunnes voi on sulanut. Vatkaa perunat sekä voi-maito sähkövatkaimella sileäksi muusiksi. Mausta suolalla.
- Viipaloi herkkusienet ja silppua salottisipuli. Paista herkkusieniin kaunis väri paistinpannulla ja lisää mukaan salottisipuli ja voi. Kun voi on sulanut, lisää mukaan vehnäjauhot. Sekoittele, kunnes vehnäjauho on sekoittunut sieniin.
- Lisää pannulle Via Kanaliemi, sherryetikka ja kerma koko ajan sekoittaen. Anna kiehua hiljalleen noin 5 minuuttia ahkerasti sekoitellen. Jos kastike paksuuntuu liikaa, voi sitä ohentaa hieman vedellä.
- Paista leivitetyt Kananpojan Minuuttipihvit paistinpannulla pienessä määrässä rypsiöljyä kauniin kullanruskeiksi. Tarjoa leivitetyt Minuuttipihvit herkkusienikastikkeen ja perunamuusin kera.