![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2516-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240423220212.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Minestrone](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_minestrone1_20200921075536.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Minestrone
Kokonaisaika: 80 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Lämmitä öljy kuumaksi pannulla. Paista pekoni pannulla rapeaksi. Nosta lautaselle.
- Lisää sipuli, valkosipuli, porkkanat ja lehtiselleri. Paista välillä käännellen noin viisi minuuttia.
- Lisää mukaan puolet pekonista ja kananpojan fileesuikaleet. Paista kanasuikaleisiin väriä noin kaksi minuuttia.
- Lisää timjami, rosmariini, laakerit, tomaattipyree ja kuoritut tomaatit. Pyöräytä kaikki sekaisin ja lisää kanaliemi.
- Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua lempeällä lämmöllä tunnin, ja lisää sitten fenkoli, spagetti ja kesäkurpitsa. Anna kuplia vielä vartin.
- Lisää keittoon lopuksi mustakaalin lehdet ja kypsytä noin minuutin ajan.
- Jaa keitto kulhoihin ja koristele rapealla pekonilla.