![Kariniemen Kananpojan Paistisuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2400-kariniemen-kananpojan-paistisuikale-maustamaton-250-g_20240318131520.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Mongolialainen kana](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/mongolia-chiken_20160906072703.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Mongolialainen kana
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Pyörittele paistisuikaleet vehnäjauhoissa. Kuumenna tilkka öljyä paistokasarissa tai wokpannulla. Lisää paistisuikaleet ja ruskista. Nosta paistisuikaleet lautaselle.
- Huuhtele paprikat, poista valkoiset siemenkalvot ja leikkaa paprikat suikaleiksi.
- Huuhtele kevätsipulit ja leikkaa ne muutaman sentin pituisiksi paloiksi. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuori ja raasta inkivääri.
- Mittaa paistokasariin kanaliemi, soija, hoisinkastike, ruokosokeri, valkosipulit ja inkivääri. Kuumenna seos.
- Lisää joukkoon paistisuikaleet ja paprikasuikaleet. Kypsennä 6-8 minuuttia.
- Lisää kevätsipulinvarret ja seesaminsiemenöljy. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla ja sokerilla.
- Tarjoa mongolialainen kana riisin kanssa.