![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2506-kariniemen-kananpojan-fileesukale-hunaja-300-g_20240318131821.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopea kanapannu](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/muurikka_reseptikuva_20160428081416.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopea kanapannu
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna öljy muurikassa ja ruskista fileesuikaleet.
- Nosta suikaleet pannun reunoille odottelemaan ja ruskista myös perunalohkot öljyn kera. Lisää joukkoon kasvikset ja anna niiden kuumentua.
- Sekoita joukkoon tuorejuusto ja fileesuikaleet pannun reunoilta. Viimeistele sipulinvarsilla ja nauti.