![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopea kanapasta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/tagliatelle-al-pollo-8807-kello_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopea kanapasta
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Keitä tagliatelle suolatussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan ja valmista sillä aikaa kastike.
- Ruskista fileesuikaleet kuumalla pannulla ja mausta ne suolalla ja mustepippurilla.
- Vähennä lämpöä ja lisää joukkoon creme fraiche sekä gorgonzola. Kun juusto on sulanut, lisää joukkoon valutettu pasta.
- Sekoittele minuutin verran ja nostele pasta tarjolle. Koristele rucolalla ja pinjansiemenillä ja tarjoile viipymättä.