![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopea karamellikana](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/karamellikana_kariniemen_gourmet_isot_suikaleet01326_20240625130246.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopea karamellikana
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Leikkaa rintafileet noin sentin paksuisiksi viipaleiksi. Paista viipaleet kuumalla pannulla pienessä määrässä seesamiöljyä kauniin värisiksi. Mausta suolalla ja viismausteella.
- Lisää pannulle sokeri ja jatka paistamista, kunnes sokeri alkaa karamellisoitumaan. Lisää pannulle murskatut korianterinsiemenet ja jatka hetki paistamista.
- Lisää pannulle soija, riisiviinietiikka ja chiliviipaleet. Kiehauta.
- Viimeistele karamellikana hienonnetulla korianterilla ja tarjoa esimerkiksi nuudelien tai bao-sämpylöiden kera.