![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2674-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-yrtti-valkosipuli-350-g_20240619130624.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Nopeat kananpojan pihvit, punajuurihummusta ja lehtikaalia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/minuuttipihvi_punajuurihummus_kariniemen_jauheliha_minuuttipihvi_06-02-190010_20240626061947.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Nopeat kananpojan pihvit, punajuurihummusta ja lehtikaalia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Valuta kikherneet ja huuhtele ne huolellisesti. Laita kaikki ainekset tehosekoittimeen ja aja sileäksi massaksi. Voit myös soseuttaa hummuksen sauvasekoittimella. Anna maustua jääkaapissa puolisen tuntia ennen tarjoilua.
- Kuumenna nokare voita ja tilkka rypsiöljyä pannulla. Paista lehtikaalin lehdet rapeaksi molemmin puolin. Mausta suolalla ja laita valumaan talouspaperin päälle. Paista minuuttipihvit kypsiksi noin 3 minuuttia per puoli.
- Tarjoa minuuttipihvit punajuurihummuksen, rapean lehtikaalin sekä laadukkaan oliiviöljyn kera.