![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![One-pan-tryffelikana](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/one-pan-tryffelikana-mari-moilanen-rajattu_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
One-pan-tryffelikana
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 25 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Pehmitä voi ja sekoita mukaan tryffelimurska ja raastettu valkosipuli. Kohmeta jääkaapissa ja käytä paistamiseen.
- Nosta broileri huoneenlämpöön ½ tuntia ennen valmistusta. Hiero lihan pintaan suola ja pippuri. Ruskista pihvit oliiviöljyssä molemmin puolin.
- Huuhtele kaalit. Irrota liilasta kukkakaalista kukinnot ja asettele kaikki kaalit valurautapannuun. Mausta suolalla ja pippurilla. Kuutioi tryffelivoit ja ripottele kaalien pinnalle. Nosta lopuksi päälle fileepihvit.
- Paista uunissa 175 asteessa 20-25 minuuttia, kunnes voi on sulanut ja kaalit hieman pehmenneet. Rouhi lopuksi joukkoon mantelit.