![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2674-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-yrtti-valkosipuli-350-g_20240619130624.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![One Pot -valkosipulikanaa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/one-pot_valkosipulikanaa_20170126131254.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
One Pot -valkosipulikanaa
Kokonaisaika: 50 min
Kypsennysaika: 45 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kuumenna uuni 225-asteeseen.
- Ota minuuttipihvit huoneenlämpöön raaka-aineiden esivalmistelun ajaksi.
- Kuori ja leikkaa perunat pieniksi paloiksi. Kuori salottisipulit. Huuhtele ja halkaise kirsikkatomaatit.
- Mittaa kanaliemi, kerma ja valkoviini valurautapataan. Kuumenna liemi liedellä kiehuvaksi. Lisää perunat, sipulit, kaprikset ja hienonnettu timjami.
- Lisää pataan reilusti kokonaisia, kuorittuja valkosipulinkynsiä. Jos haluat ruoasta tuhdisti valkosipulinmakuisen voit lisätä valkosipulinkynsiä vielä lisää. Nosta pataan Minuuttipihvit.
- Kypsennä uunissa 30 minuuttia. Lisää joukkoon halkaistut kirsikkatomaatit. Jatka kypsentämistä vielä noin 15 minuuttia, kunnes perunat tuntuvat pehmeiltä ja kypsiltä.
- Valuta valmiin ruoan päälle seesaminsiemenöljyä. Tarjoa lisäksi rapeaa maalaisleipää.