![Kariniemen Kananpojan Grillikombo Liekki & Taco](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2238-kariniemen-kananpojan-grillikombo-liekki--taco-n.-11-kg_20240417220237.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![OnePot -kanapata](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/chili-inkivaari-koipireisi-2_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
OnePot -kanapata
Kokonaisaika: 105 min
Kypsennysaika: 90 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ruskista pekonilastut padassa. Lisää joukkoon kaali- ja sipulisuikaleet ja anna sekoittele viitisen minuuttia.
-
Sekoita joukkoon loput ainekset kananpoikaa lukuun ottamatta ja anna kiehahtaa.
Asettele kananpojat kaaliseoksen päälle. - Kypsennä 175- asteisessa uunissa 30 minuuttia. Laske uunin lämpötila 150-asteiseksi ja jatka kypsentämistä vielä tunnin ajan.