![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2516-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240423220212.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Pad Thai kanalla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/padthai-vartti_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Pad Thai kanalla
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Kiehauta vesi ja ota pois liedeltä. Laita riisinuudelit kiehuvaan veteen 1-2 minuutiksi ja valuta neste pois. Huuhtele kylmällä vedellä.
- Kuumenna maapähkinä- tai rypsiöljy pannulla ja paista Kananpojan fileesuikaleet kauttaaltaan.
- Lisää hienonnettu chilipaprika ja hienonnetut valkosipulinkynnet käännellen joukkoon.
- Hienonna kevätsipuli tai halkaise purjo ja huuhtele lehtien välit. Leikkaa suikaleiksi. Lisää pannulle yhdessä kokonaisten tai suikaloitujen sokeriherneenpalkojen kanssa. Kääntele hetki.
- Lisää riisinuudelit pannulle. Riko joukkoon munat ja anna hyytyä. Sekoita tämän jälkeen ainekset sekaisin. Mausta kalakastikkeella.
- Tarjoa tuoreen korianterin tai mintun ja chilikastikkeen kanssa.