Paistettua kananpoikaa ja pastaa cacio e pepe

Paistettua kananpoikaa ja pastaa cacio e pepe

Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Raasta juusto hienoksi raasteeksi. Laita pasta kiehumaan suolalla maustettuun veteen. Muutama minuutti ennen kuin pasta on kypsää, aloita paahtamaan mustapippuria kuivalla pannulla.
  • Lisää pannulle voi, desin verran pastan keitinvettä ja Pecorino. Sekoita voimakkaasti. Kun juusto on sulanut, nostele pannulle pasta ja sekoita huolellisesti.
  • Lisää pannulle tarvittaessa pastan keitinvettä, jotta pastan koostumus on hieman kermainen.
  • Paista kananpojan fileet voi-rypsiöljyseoksessa kauniin kullanruskeiksi ja kypsiksi. Tarjoa kananpoika cacio e pepen, raastetun Pecorinon ja vastarouhitun mustapippurin kera.

Kokeile reseptejä