Paistettua kananpoikaa ja vohvelia - all day breakfast
Kokonaisaika: 45 min
                                Kypsennysaika: 35 min
                                Työaika: 10 min
                            Valmistusohje
- Sekoita kananmuna, maito, suola ja sokeri kulhossa. Vatkaa joukkoon vehnäjauho pienissä erissä, kunnes taikina on rakenteeltaan sileää. Vatkaa lopuksi mukaan leivinjauhe ja sula voi. Anna tekeytyä hetki.
 - Kuumenna vohvelirauta täydellä teholla. Laita raudalle nokare voita ja kauhallinen taikinaa. Laita kansi kiinni ja anna paistua rauhassa, kunnes taikina turpoaa ja pinta paistuu rapeaksi. Toista.
 - Paahda curry ja valkosipuli rypsiöljyssä hetken aikaa, kunnes ne alkavat tuoksumaan paahteiselta. Anna jäähtyä ja sekoita majoneesiin. Mausta vielä sitruunamehulla ja laita jääkaappiin tekeytymään hetkeksi.
 - Pyörittele kananpojat korppujauhoissa ja paista kypsiksi voi-rypsiöljyseoksessa, kunnes pinta on rapea.
 - Tarjoa kananpojan leikkeet vohveleiden, currymajoneesin ja vaahterasiirapin kera.