![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® hunaja](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2659-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-hunaja-760-g_20240318125952.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Paistettua kananpoikaa, porkkanapyrettä ja rucolapestoa](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/fileepihvi-ja-porkkanapyretta-01082_20240626062641.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Paistettua kananpoikaa, porkkanapyrettä ja rucolapestoa
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 0 min
Työaika: 0 min
Valmistusohje
- Aloita porkkanapyreen valmistuksella. Paloittele kuoritut porkkanat ja keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta porkkanoista vesi pois ja laita tehosekoittimeen curryn kanssa.
- Soseuta porkkanat lisäten samalla kerma ja voi hiljalleen joukkoon. Mausta suolalla.
- Rucolapesto valmistuu vaikkapa porkkanoiden kiehuessa. Laita kaikki peston ainekset kulhoon ja poraa sauvasekoittajalla sileäksi tahnaksi.
- Paista kananpojan rintafileet voi-öljyseoksessa noin 5 minuuttia molemmin puolin. Paistamisen puoli välissä laita pannulle myös viipaloitu chili sekä rosmariinin oksat.
- Valele rosmariinista ja chilistä makua saanutta paistirasvaa kananpojan rintafileiden päälle paistamisen aikana. Mausta suolalla ja mustapippurilla.