![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Paistettua kananpojan fileetä, korianterinsiemenillä maustettua porkkanapyreetä ja tummaa rakuunakastiketta](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/annos-2_pyree_taustalla_20240626074340.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Paistettua kananpojan fileetä, korianterinsiemenillä maustettua porkkanapyreetä ja tummaa rakuunakastiketta
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Paloittele kuoritut porkkanat ja keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta porkkanoista vesi pois ja laita tehosekoittimeen jauhettujen korianterinsiementen kanssa.
- Soseuta porkkanat lisäten samalla kerma ja voi hiljalleen joukkoon. Mausta suolalla.
- Kiehauta viini ja sokeri niin, että viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan demi glace ja kuumenna kiehuvaksi.
- Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Silppua rakuuna ja lisää kastikkeeseen. Vatkaa lopuksi kastikkeeseen kylmä voi.
- Paista kananpojan rintafileet oliiviöljyssä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.