Paistettua kananpojan fileetä, korianterinsiemenillä maustettua porkkanapyreetä ja tummaa rakuunakastiketta
Kokonaisaika: 40 min
Kypsennysaika: 40 min
Työaika: 20 min
Valmistusohje
- Paloittele kuoritut porkkanat ja keitä pehmeäksi suolalla maustetussa vedessä. Valuta porkkanoista vesi pois ja laita tehosekoittimeen jauhettujen korianterinsiementen kanssa.
- Soseuta porkkanat lisäten samalla kerma ja voi hiljalleen joukkoon. Mausta suolalla.
- Kiehauta viini ja sokeri niin, että viinistä on jäljellä noin puolet. Lisää mukaan demi glace ja kuumenna kiehuvaksi.
- Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Silppua rakuuna ja lisää kastikkeeseen. Vatkaa lopuksi kastikkeeseen kylmä voi.
- Paista kananpojan rintafileet oliiviöljyssä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.