![Kariniemen Kananpojan rintafilee paahdettu valkosipuli-timjami](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2171-kariniemen-kananpojan-rintafilee-paahdettu-valkosipuli-timjami-590-g_20240318131253.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Paistettua kananpojan fileetä, valkosipulipastaa ja tomaattivinegretteä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/annos-3_pasta_taustalla_20240626062014.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Paistettua kananpojan fileetä, valkosipulipastaa ja tomaattivinegretteä
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Keitä linguinit suolalla maustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Freesaa raastettu tai hienonnettu valkosipuli kevyesti paistinpannulla 2 ruokalusikallisessa oliiviöljyä, älä polta.
- Sekoita mukaan keitetty ja valutettu pasta sekä tomaattivinegrette ja loppu oliiviöljy.
- Paista pastan kiehuessa kananpojan rintafileet oliiviöljyssä noin 5 minuuttia per puoli, kunnes kypsiä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Tarjoa rintafileet valkosipulipastan ja raastetun parmesaanin kera.