![Kariniemen Kananpojan Paistileike](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2778-kariniemen-kananpojan-paistileike-maustamaton-600-g_20240318130205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Paistettua kananpojan paistia ja tomaattista linguinia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kananpojan_paistileike_kanapasta_kariniemen_jakso2_04-12-190285_20240626055801.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Paistettua kananpojan paistia ja tomaattista linguinia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Laita kirsikkatomaatit, viipaloidut valkosipulit, savuchilihiutaleet, timjamin oksat ja pikkupaprikat uunivuokaan. Lorauta päälle oliiviöljyä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja pyöräytä kaikki sekaisin.
- Paista 225 asteessa uunin grillivastuksen alla noin 10 minuuttia, kunnes tomaatit ja paprikat paahtuvat kunnolla ja nesteet alkavat niistä irtoamaan.
- Paista paistileikkeisiin kaunis väri pienessä määrässä rypsiöljyä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Vähennä lämpöä, laita pannun päälle kansi (esim. toinen paistinpannu) ja anna hautua sen aikaa, kun pasta kiehuu.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin ja sekoita joukkoon paahdetut vihannekset liemineen. Tarjoa paistetut kananpojan paistileikkeet pastan ja parmesaanin kera.