Paistettua kananpojan paistia ja tomaattista linguinia
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Laita kirsikkatomaatit, viipaloidut valkosipulit, savuchilihiutaleet, timjamin oksat ja pikkupaprikat uunivuokaan. Lorauta päälle oliiviöljyä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla ja pyöräytä kaikki sekaisin.
- Paista 225 asteessa uunin grillivastuksen alla noin 10 minuuttia, kunnes tomaatit ja paprikat paahtuvat kunnolla ja nesteet alkavat niistä irtoamaan.
- Paista paistileikkeisiin kaunis väri pienessä määrässä rypsiöljyä. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla. Vähennä lämpöä, laita pannun päälle kansi (esim. toinen paistinpannu) ja anna hautua sen aikaa, kun pasta kiehuu.
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta kypsä pasta hyvin ja sekoita joukkoon paahdetut vihannekset liemineen. Tarjoa paistetut kananpojan paistileikkeet pastan ja parmesaanin kera.