![Kariniemen Kananpojan sisäfileet pekonilla](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2239-kariniemen-kananpojan-sisafileet-pekonilla-380-g_20240318230233.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Papaija-sitruuna sisäfileet ja sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kookosinkivaari-sisafileet-ja-kaalisalaatti-som-tam-_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Papaija-sitruuna sisäfileet ja sahramilla maustettu kukkakaali-tabouleh
Kokonaisaika: 30 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ota Kariniemen Kananpojan sisäfileet huoneenlämpöön. Keitä couscous paketin ohjeen mukaan kypsäksi.
- Hienonna kukkakaalin nuput veitsellä hienoksi.
- Laita oliiviöljy sekä sahrami paistinpannulle. Lämmitä seosta pannulla, kunnes sahrami liukenee oliiviöljyyn. Lisää tämän jälkeen kukkakaalinnuput ja kuullota niitä hetki. Lisää kuullotetut nuput keitettyn couscousin joukkoon.
- Mausta taboulehia suolalla, sitruunanmehulla sekä hienonnetuilla yrteillä. Tarkista maku ja lisää tarvittaessa suolaa tai sitruunamehua.
- Grillaa tai paista sisäfileitä paistinpannulla tilkassa öljyä 5-10 min välillä käännellen.
- Asettele tabouleh lautasille ja papaija-sitruuna sisäfileet sen päälle. Koristele annokset halutessasi esimerkiksi korianterinlehdillä.