![Kariniemen Kananpojan sisäfileet pekonilla](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2239-kariniemen-kananpojan-sisafileet-pekonilla-380-g_20240318230233.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Pekonikananpoikaa, punakaalisalaattia ja valkosipuli-seesamidressing](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_pekoni_sisafileet_punakaalisalaatti_7808_20240402073428.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Pekonikananpoikaa, punakaalisalaattia ja valkosipuli-seesamidressing
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Helppo
Valmistusohje
-
Leikkaa punakaali mahdollisimman ohuiksi suikaleiksi. Viipaloi jalapeno. Hienonna korianteri. Laita kaali ja jalapeno kulhoon. Mausta suolalla, rouhitulla mustapippurilla, oliiviöljyllä ja omenaviinietikalla. Sekoita hyvin ja anna maustua 15 minuuttia.
-
Sekoita kaikki valkosipuli-seesamidressingin ainekset keskenään.
-
Grillaa pekoni-sisäfileet kuumassa grillissä noin 3 minuuttia per puoli. Tarjoa punakaalisalaatin ja valkosipuli-seesamidressingin kera.