![Kariniemen Kananpojan Fileesuikale maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2533-kariniemen-kananpojan-fileesuikaleet-maustamaton-250-g_20240318131914.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Pinaattinen kanakeitto aasialaisittain](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/keitot-ja-pastat/kirpeae-kanakeitto_20160906072546.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Pinaattinen kanakeitto aasialaisittain
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Ota fileesuikaleet huoneenlämpöön.
- Pese chili, halkaise ja poista valkoiset siemenkalvot ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi.
- Huuhtele pinaatinlehdet. Puhdista siitakesienet tarvittaessa ja leikkaa viipaleiksi. Hienonna yrtit.
- Mittaa liemen ainekset kattilaan ja kuumenna. Lisää joukkoon fileesuikaleet. Keitä hiljalleen poristen 10 minuuttia.
- Lisää joukkoon chilit, pinaatinlehdet ja sienet. Jatka keittämistä vielä viisi minuuttia. Maista ja mausta tarvittaessa suolalla, sokerilla ja limetinmehulla.
- Nostele keittoa keittolautasille. Ripottele keiton pinnalle runsaasti hienonnettua tuoretta korianteria ja minttua.