![Kariniemen Kananpojan fileesuikale Kolme pippuria](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2016-kariniemen-kananpojan-fileesuikale-kolme-pippuria-450-g_20240424220205.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Pippurinen kana-pekonipasta](/contentassets/3a41a1fdb0c74429a31f32c4b4b19709/kariniemen_kana-pekonipasta_08093.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Pippurinen kana-pekonipasta
Kokonaisaika: 20 min
Kypsennysaika: 15 min
Työaika: 5 min
Helppo
Valmistusohje
-
Viipaloi pekoni suikaleiksi ja paista se rapsakaksi. Poista avokadosta kivi ja poista hedelmä kuorestaan isolla lusikalla. Kuutioi avokado.
-
Lisää pannulle fileesuikaleet ja ruskista ne pekonin rasvassa kauniin kullanruskeiksi. Keitä pasta kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaisesti.
-
Yhdistä maissi sekä valutettu pasta kanan ja pekonin joukkoon. Lisää pannulle basilika ja oliiviöljy. Lisää mukaan lopuksi avokado ja sitruunan raastettu kuori sekä mehu. Pyöräytä sekaisin.
-
Tarjoa pasta parmesaanin kera.