![Kariniemen Kananpojan rintafilee maustamaton](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2553-kariniemen-kananpojan-rintafilee-maustamaton-600-g_20231005114309.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Provencen kanaa](/globalassets/emmi/finland/ruokakuvat/siipikarja/kanakirja-2017-kaikki-kananpojasta/kanakirja_provencenkanaa1_20200921075612.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Provencen kanaa
Kokonaisaika: 60 min
Kypsennysaika: 50 min
Työaika: 10 min
Valmistusohje
- Sekoita suolaliemen ainekset niin, että sokeri ja suola sulavat kunnolla veteen. Laita rintapalat suolaliemeen. Anna seisoa 6 tuntia tai yön yli jääkaapissa. Poista palat liemestä ja taputtele kuiviksi.
- Yhdistä Provencen maustesekoitus ja öljy pienessä kulhossa. Hiero sekoitus kanapalojen päälle.
- Lämmitä uuni 180-asteiseksi. Laita uuniastia uunin keskitasolle ja paista noin 50 minuuttia, kunnes sisälämpö on 70 astetta.
- Tarjoa grillattujen kasvisten kera. Erityisen hyvin kanan kaveriksi sopii provencalaishenkinen ratatouille.