![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® miedosti suolattu](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2668-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-miedosti-suolattu-760-g_20240318125907.jpg?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Punainen thai-kanacurry](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/punainenthai-kanacurry_kello_20231018113602.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Punainen thai-kanacurry
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Leikkaa Minuuttipihvi® neljään osaan.
- Kuumenna syvä paistinpannu tai wokki, lisää pannulle öljyä ja ruskista Kananpojan palat kevyesti. Keitä samaan aikaan nuudelit ja valuta ne.
- Lisää pannulle wok-vihannekset ja kuumenna nopeasti.
- Annostele pannulle punaista curry-tahnaa makusi mukaan.
- Pyöräytä curry-tahna hyvin vihannesten ja fileeviipaleiden kanssa sekaisin. Lisää seokseen vielä kookosmaito ja anna sen kiehua hetki, kunnes kastike on sopivan sakeaa.
- Lisää pannulle vielä keitetyt nuudelit.
- Mausta ruoka lopuksi thaimaalaisella kalakastikkeella ja silputulla tuoreella korianterilla. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää.