Punainen thai-kanacurry
Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
Valmistusohje
- Leikkaa Minuuttipihvi® neljään osaan.
- Kuumenna syvä paistinpannu tai wokki, lisää pannulle öljyä ja ruskista Kananpojan palat kevyesti. Keitä samaan aikaan nuudelit ja valuta ne.
- Lisää pannulle wok-vihannekset ja kuumenna nopeasti.
- Annostele pannulle punaista curry-tahnaa makusi mukaan.
- Pyöräytä curry-tahna hyvin vihannesten ja fileeviipaleiden kanssa sekaisin. Lisää seokseen vielä kookosmaito ja anna sen kiehua hetki, kunnes kastike on sopivan sakeaa.
- Lisää pannulle vielä keitetyt nuudelit.
- Mausta ruoka lopuksi thaimaalaisella kalakastikkeella ja silputulla tuoreella korianterilla. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää.