Punainen thai-kanacurry

Punainen thai-kanacurry

Kokonaisaika: 15 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 5 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Leikkaa Minuuttipihvi® neljään osaan.
  • Kuumenna syvä paistinpannu tai wokki, lisää pannulle öljyä ja ruskista Kananpojan palat kevyesti. Keitä samaan aikaan nuudelit ja valuta ne.
  • Lisää pannulle wok-vihannekset ja kuumenna nopeasti.
  • Annostele pannulle punaista curry-tahnaa makusi mukaan.
  • Pyöräytä curry-tahna hyvin vihannesten ja fileeviipaleiden kanssa sekaisin. Lisää seokseen vielä kookosmaito ja anna sen kiehua hetki, kunnes kastike on sopivan sakeaa.
  • Lisää pannulle vielä keitetyt nuudelit.
  • Mausta ruoka lopuksi thaimaalaisella kalakastikkeella ja silputulla tuoreella korianterilla. Tarkista maku ja mausta tarvittaessa lisää.