Puttanesca-kanaleipä

Puttanesca-kanaleipä

Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
  • Liedelle

    Liedelle

Valmistusohje

  • Hienonna valkosipulinkynnet ja basilika. Viipaloi chili. Puolita tomaatit. Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää kuumaan öljyyn hienonnetut valkosipulinkynnet ja valutetut kaprikset.
  • Kun valkosipuli alkaa saamaan hieman väriä, lisää mukaan tomaatit, chili ja sherryetikka. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
  • Freesaa muutaman minuutin ajan, kunnes tomaatit alkavat pehmetä. Lisää pannulle pinaatti. Kun pinaatti on kutistunut, ota pannu pois liedeltä ja sekoita mukaan hienonnettu basilika.
  • Paista kananpojan Minuuttipihvit kuumalla pannulla tilkassa oliiviöljyä molemmin puolin kauniin värisiksi ja kypsiksi (n. 2 minuuttia per puoli).
  • Siirrä sivuun vetäytymään. Paahda leivät pannulla molemmin puolin. Viipaloi Minuuttipihvit.
  • Kokoa leiville tomaattimuhennos ja Minuuttipihvi-viipaleet. Viimeistele parmesaanilla sekä oliiviöljyllä ja tarjoa raikkaan salaatin kera.

Kokeile reseptejä