![Kariniemen Kananpojan Minuuttipihvi® yrtti-valkosipuli](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2674-kariniemen-kananpojan-minuuttipihvi-yrtti-valkosipuli-350-g_20240619130624.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Puttanesca-kanaleipä](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/kariniemen_minuuttipihvi_oliivi_pesto_kanaleipa_puttanesca_04712_20240625124029.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Puttanesca-kanaleipä
Kokonaisaika: 25 min
Kypsennysaika: 10 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Hienonna valkosipulinkynnet ja basilika. Viipaloi chili. Puolita tomaatit. Kuumenna rypsiöljy pannulla. Lisää kuumaan öljyyn hienonnetut valkosipulinkynnet ja valutetut kaprikset.
- Kun valkosipuli alkaa saamaan hieman väriä, lisää mukaan tomaatit, chili ja sherryetikka. Mausta suolalla ja rouhitulla mustapippurilla.
- Freesaa muutaman minuutin ajan, kunnes tomaatit alkavat pehmetä. Lisää pannulle pinaatti. Kun pinaatti on kutistunut, ota pannu pois liedeltä ja sekoita mukaan hienonnettu basilika.
- Paista kananpojan Minuuttipihvit kuumalla pannulla tilkassa oliiviöljyä molemmin puolin kauniin värisiksi ja kypsiksi (n. 2 minuuttia per puoli).
- Siirrä sivuun vetäytymään. Paahda leivät pannulla molemmin puolin. Viipaloi Minuuttipihvit.
- Kokoa leiville tomaattimuhennos ja Minuuttipihvi-viipaleet. Viimeistele parmesaanilla sekä oliiviöljyllä ja tarjoa raikkaan salaatin kera.