![Kariniemen Kalkkunan fileepihvi BBQ](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2275-kariniemen-kalkkunan-fileepihvi-bbq-310-g_20240318230208.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Rapeaa kananpoikaa, aasialainen cole slaw ja gochujangmajoneesia](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/rapeaa_kanaa_aasia_coleslaw_q304484_20240625125848.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Rapeaa kananpoikaa, aasialainen cole slaw ja gochujangmajoneesia
Kokonaisaika: 35 min
Kypsennysaika: 20 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Sekoita gochujang-majoneesin ainekset keskenään ja anna maustua hetki.
- Leikkaa porkkana ja kaali ohuiksi tikuiksi. Viipaloi chili ja kevätsipuli. Laita vihannekset sekoituskulhoon.
- Sekoita dressingin ainekset keskenään ja kaada seos vihannesten joukkoon. Sekoita. Viimeistele salaatti silputulla korianterilla ja paahdetuilla seesaminsiemenillä.
- Paista rapeita fileepaloja pannulla rypsiöljyssä noin 6 minuuttia, kunnes ne ovat kauniin kullanruskeita, rapeita ja kypsiä. Voit kypsentää fileepaloja myös air fryerissä 200 asteessa noin 10 minuuttia.