![Kariniemen Kananpojan Grillikombo Liekki & Taco](/globalassets/emmi/finland/tuotekuvat/tuotemerkit/kariniemen/2238-kariniemen-kananpojan-grillikombo-liekki--taco-n.-11-kg_20240417220237.png?preset=HK.4col.3/2.Max)
![Rapeat kanan koipireidet uunijuureksilla](/globalassets/emmi/finland/kariniemen/kariniemen-kotisivut/kariniemen.fi-reseptikuvat/paahdettuja-broilerin-koipireisia-ja-juureksia_20230929095407.jpg?preset=HK.6col.Auto.Scale)
Rapeat kanan koipireidet uunijuureksilla
Kokonaisaika: 75 min
Kypsennysaika: 60 min
Työaika: 15 min
Valmistusohje
- Ota kanapalat huoneenlämpöön n. 30 min ennen paistamista. Paloittele juurekset ja pyörittele ne öljyssä.
- Mausta hunajalla, sitruunankuorella, suolalla ja pippurilla. Revi rosmariinista lehdet ja sekoita ne juuresten joukkoon.
- Laita juurekset uunivuokaan tai -pellille ja nosta kanapalat päälle.
- Paista 180 asteisessa uunissa noin tunti. Anna levähtää hetki ennen tarjoilua.